>> CUM COMAND

Cum se comandă online?

Produsele Forever Living Products pot fi comandate online de pe site-ul www.comenziforever.ro care este magazinul oficial Forever Living Products România şi deserveşte consumatorii de produse Forever. Produsele le poți găsi și pe site-ul elbestrio.ro, în pagina „Produse”, la fiecare produs existând un link care te direcționează către site-ul www.comenziforever.ro, la pagina specifică a produsului respectiv.

Pentru a plasa o comandă online va trebui să urmezi acești pași:

Pasul 1 : Crearea contului. Inregistrarea

Pentru a cumpăra online produsele Forever, este necesar să ai un cont. Îl poți crea de la început sau la finalizarea comenzii. 

Pentru crearea contului accesează link-ul "Inregistrare".

Completează toate câmpurile cu datele corecte: Nume și prenume, CNP (sau seria actului de identitate pentru persoanele nerezidente), e-mail, telefon și adresa completă. Apoi alege o parolă.

În cazul în care ești distribuitor, introdu ID-ul de distribuitor (pentru ca punctajul aferent comenzilor la pret PRV sa intre pe numărul tau de identificare) și o altă adresa de email decât cea folosită în mod normal (Atenție! Prețul produselor este PRV – Preț Recomandat de Vânzare).

Atentie! Dacă ai deja cont pe site-ul www.comenziforever.ro, secțiunea Distribuitori, introducerea aceleiași adrese de e-mail te va transfera direct în contul tău de distribuitor, unde comanda minima este de 50 euro + TVA.

După introducerea completă a datelor apasă pe butonul "Inregistrare". Toate aceste informații au caracter confidențial și vor putea fi accesate numai de către operatorii Forever. După verificarea tuturor datelor de înregistrare, vei primi pe adresa de e-mail un mesaj de validare a contului. 

În cazul în care informatiile furnizate nu sunt complete, vei primi pe adresa de e-mail un mesaj cu pașii de corectare.

Pasul 2 : Autentificarea

După crearea contului, trebuie să te autentifici pentru a putea face comenzi Forever.

Pasul 3 : Adăugarea produselor in coș 

Navighează prin categoriile de produse din meniu sau scrie denumirea produsului dorit în căsuța "Cauta dupa denumirea sau codul produsului" pentru a-l localiza imediat. Selectează produsele pe care dorești să le cumperi apăsând butonul "Adauga in cos" apoi butonul "Comanda".

Pe măsură ce adaugi produse, acestea se vor regăsi în coșul de cumpărături din partea dreaptă a paginii. În cazul în care dorești să modifici coșul de cumpărături, ai posibilitatea de a șterge orice articol sau de a schimba cantitățile selectate.

După efectuarea modificărilor, apasă butonul "Actualizeaza" pentru afișarea noului conținut al coșului de cumpărături. După ce ai selectat toate produsele dorite, apasă butonul "Comanda".

Pasul 4 : Casa. Finalizarea comenzii online Forever.

După apăsarea butonului "Comanda", se va deschide o pagină în care se afișează întreaga comandă și ți se cere adresa de livrare. Completeaza aici ID-ul distribuitorului Forever Living care ți-a recomandat site-ul www.comenziforever.ro: BALAN VALERIA COD 400 000 083069

În situația în care ai accesat site-ul www.comenziforever.ro printr-un link din pagina "Produse" al site-ului elbestrio.ro, nu va mai fi necesară introducerea ID-ul distribuitorului Forever Living, deoarece se încarcă automat.

Dacă nu te-ai înregistrat la începutul comenzii și ai amânat înregistrarea la sfârșit, trebuie acum să completezi toate câmpurile pentru nume, adresă, număr de telefon, CNP și adresa de e-mail. Apoi apasă butonul "Trimite".

Ultima etapă în lansarea comenzii este aceea în care pe pagină ți se afișează intreaga comandă, la care se adaugă și taxa de transport.

În cazul în care dorești o altă adresă de livrare față de cea de facturare, semnalizează acest lucru utilizând câmpul corespunzător. 

Apăsând butonul "TRIMITE" vei ajunge în pagina de E-Payment.

Odată finalizată plata, vei primi pe adresa de e-mail o chitanță cu toate datele comenzii. 

Pasul 5 : Modalităţi de plată pentru comenzi Forever plasate online:

Plata se va face pe pagina securizată e-Payment. Completează datele deţinatorului de card, datele cardului și apasă butonul "Plăteste". În acest moment plata a fost efectuată şi o chitanță electronică îţi este trimisă pe adresa de e-mail cu care te-ai înregistrat. 

Atenţie! Nu se pot efectua plăţi cu carduri ce aparţin persoanelor juridice; pentru această problemă, te rugăm să ne contactezi.

Pasul 6 : Condiții de livrare pentru comenzi Forever plasate online:

Coletul poate fi expediat imediat, dacă ai plasat comanda în timpul orelor de program (9 am – 5 pm) de luni până vineri. În cazul în care plasezi comanda în afara intervalului orar amintit, coletul va fi expediat în următoarea zi lucrătoare, mai puţin prima zi lucrătoare a fiecărei luni.

Coletul se livrează în 48 de ore oriunde în ţară, mai puţin în zonele greu accesibile, unde termenul de livrare este de 72 de ore (3 zile lucrătoare). Coletele cu adresa de livrare în București ajung la destinaţie in 24 de ore. În cazul în care acest lucru nu se respectă, te rugăm să semnalezi orice abatere. Atenţie! Produsele se livrează doar la adrese poştale din Romania.

Sursă: www.comenziforever.ro

 

Pentru orice problemă legată de plasarea comenzilor, te rugăm să ne contactezi pe adresa de e-mail sau telefonic. Datele de contact le gasești în pagina Contact.

În cazul în care nu reușești te putem ajuta la prima comandă telefonic, sau îți efectuăm noi prima comandă și activarea de cont.

Dacă nu ai cont bancar dar dorești produse, trebuie sa completezi doar un simplu formular de inscriere și te ajutăm să intri în posesia produselor, comandate pe numele și codul unic de consumator, pe numele tău.

La acest link găsești formularul cu care poți obține cod unic de consumator și reducerea de 15%:

OBȚINERE COD UNIC DE CONSUMATOR>> CUM COMAND