>> AFACEREA FOREVER

Afacerea Forever Living Products

Majoritatea persoanelor îşi irosesc sănătatea pentru a face avere iar apoi îşi irosesc averea pentru a-şi recâştiga sănătatea.

Ai putea să te regăseşti în una din situaţiile de mai jos?

Probleme financiare; Datorii; Facturi neachitate; Lipsa economiilor pentru viitor sau perioada de pensionare; Lipsa timpului liber; Două sau mai multe locuri de muncă;Ore suplimentare frecvente; Unic întreţinător al familiei; Probleme de sănătate, Oboseală şi depresie; Lipsa timpului pentru exerciţii fizice; Lipsa energiei; Lipsa oportunităţilor de dezvoltare personală; Oportunităţi de evoluţie limitate; Sentimentul inutilităţii muncii depuse; Sentimentul de frustrare la locul de muncă; Micromanagement; Lipsa flexibilităţii; Lipsa posibilităţii de a alege; Lipsa deţinerii controlului; Lipsa banilor sau a timpului pentru educaţie; Imposibilitatea de a schimba locul de muncă;

ELBESTRIO îți propune să începi o activitate independentă și îți oferă consiliere pentru dezvoltarea ei.

Îți propune o altă soluţie…Descoperă avantajele Marketingului în reţea!

Fii propriul tau șef! Vei fi în afacere pentru tine, dar niciodată singur!

Ce înseamnă Network Marketing? Marketingul în reţea sau pe scurt, MLM, îţi permite să obţii câştiguri financiare extraordinare datorită efectului multiplicării: Munceşti împreună cu echipa pentru a construi o afacere solidă. Marketingul în reţea înseamnă să te alături unui grup de persoane pentru a munci împreună cu un scop comun-siguranţa financiară. Muncind împreună cu alţii, energia şi realizările grupului se vor multiplica iar în final vă veţi bucura de recompensele financiare la care înainte nici nu îndrăzneaţi să visaţi. 

Acum este momentul să aflaţi cum puteţi dobândi sănătate şi siguranţă financiară prin puterea eforturilor unite: Marketingul în rețea.

Nu toate companiile MLM oferă acelaşi lucru. Iată 10 indicatori cheie a unui MLM de succes:

1) Produse de calitate: Cauţi o companie care are o linie de produse ce şi-au dovedit calitatea de-a lungul timpului? Compania Forever Living Products, din Statele Unite ale Americii – căci despre ea este vorba -înființată în statul Arizona în anul 1978, produce și pune pe piață peste o sută de produse de cea mai înaltă calitate pentru sănătate și frumusețe, de la gelul extras din Aloe Vera la vitamine și suplimente alimentare și până la produse de ingrijire personală. Conceptul companiei este: de la plantă, la produs, la consumator. Acest concept se materializează prin controlul întregului proces de plantare, recoltare, transport și fabricație, referitor la calitate și la condițiile în care se realizează toate aceste etape, având în vedere că procesarea se realizează în cele ma moderne laboratoare, respectiv în „Aloe Vera of America” și în „Forever Nutraceutical”. Produsele de calitate lasă totdeauna o impresie pozitivă de durată.

Citeste mai mult

2) Oportunităţi multiple de venit: Trebuie să vi se ofere oportunităţi variate de câştig, alături de avantajele unui program flexibil, full-time sau part-time, şi de posibilitatea de a lucra de acasă. Este de dorit să vă puteţi bucura de mai multe oportunităţi de câştig, precum împărţirea profitului sau programe stimulative.

3) Plata bonusurilor la preţ de consumator: Ca distribuitor, beneficiaţi de preţuri de depozit, o companie de calitate vă va calcula bonusurile ce vă revin pe baza preţului de consumator.

4) Fără descurajări: Distribuitorii nu trebuie să fie descurajaţi atunci când trec printr-o perioadă cu o evoluţie mai slabă a vânzărilor. Odată ce aţi atins un anumit nivel în planul de Marcheting nu veţi retrograda.

5) Fără depăşiri în reţea: Este bine să căutaţi un Plan de Marketing care să vă răsplătească pentru efortul depus. Atunci când persoana pe care aţi sponsorizat-o, ajutând-o să-şi dezvolte afacerea, realizează un volum mare de vânzări, veţi fi răsplătit nu depăşit de aceasta.

6) Produse consumabile: Acest gen de produse vă sprijină să formaţi o bază de clienţi loiali, care vor cumpăra constant produsele. Un consumator activ este cheia unui MLM de succes, iar acest lucru nu se poate realiza decât cu produse consumabile.

7) Suport tehnic de calitate: Compania trebuie să vă ofere suport tehnic constând în seminarii de instruire, materiale informative, programe stimulative, staff competent atât la nivel local şi naţional cât şi internaţional.

8) Stabilitate financiară dovedită în timp: Graficul vânzărilor unei companii trebuie să fie o dovadă a creşterii constante, a proiectelor şi tendinţelor de viitor.

9) O experienţă de minim 5 ani în domeniu: O afacere MLM de calitate va depăşi bariera primilor 5 ani de activitate cu un management puternic, un Plan de Marketing serios, distribuitori motivaţi şi produse de calitate.

10) Prezența internațională: O companie care activează la nivel mondial dovedește capacitate de dezvoltare, siguranță și o bună calitate a produselor. Totodată presupune o activitate de mai mulți ani asupra careia vă puteși informa. Majoritatea companiilor care își permit să se extindă și în alte țări sunt stabile și au o vastă experienta în industria MLM.

Oriunde visezi să ajungi în viaţă, Forever este drumul extraordinar care te duce acolo unde îţi doreşti. Începând chiar la tine acasă, poţi construi o afacere care îţi oferă timpul şi banii să faci ceea ce ţi-ai dorit dintodeauna.

La ce visezi?…O maşină nouă ? O casă mai frumoasă ? Vacanţe mai lungi ? Plata datoriilor? Siguranţă financiară? Nu uitaţi !…Succesul dvs. influenţează în mod direct succesul companiei.

Ce urmează ?…Este momentul să vă întrebaţi dacă Forever vi se potriveşte:

1) Consideraţi că puteţi reprezenta o companie cu integritatea şi stabilitatea de care se bucură Forever?

2) Ar putea aceste produse să vă ajute pe voi sau pe cei dragi?

3) Sunteţi dispuşi să depuneţi toate eforturile necesare pentru a vă atinge scopurile?

Poate compania să vă ofere următoarele:

1) Multiple posibilităţi de sporire a veniturilor?

2) Produse de calitate?

3) Produse consumabile?

4) Stabilitate financiară dovedită în timp?

5) Suport tehnic de calitate?

6) Bonusuri calculate la preţ de consumator?

7) Minim 5 ani de experienţă în domeniu?

8) Prezenţă pe piaţa internaţională?

9) Garanţia păstrării nivelului atins în planul de Marketing?

Dacă răspunsul la toate aceste întrebări este ,,DA” atunci contactaţi persoana care v-a prezentat oportunitatea Forever şi semnaţi un Formular de Înscriere sau faceți înscrierea online.

Încercați produsele, să vă convingeți de calitatea lor și de efectele lor benefice și apoi împartașiți cu familia, prietenii şi colegii experienţa voastră. În felul acesta, ați facut primul pas în desfășurarea acestei activități.

În curând visurile voastre vor deveni realitate. CITESTE MAI MULT

Forever Living Products a ajutat milioane de oameni să-şi împlinească visele.

Care sunt visele tale?…Oricare ar fi răspunsul Forever te poate ajuta să le împlineşti. Avem produse extraordinare şi un plan de Marketing generos.

Contactați-ne și vă vom oferi tot suportul tehnic necesar, care vor completa atitudinea și entuziasmul, necesare pentru a forma o echipă de succes.

 

plan>> AFACEREA FOREVER