>> AFACEREA FOREVER

Afacerea Forever Living Products

Majoritatea persoanelor îşi irosesc sănătatea pentru a face avere iar apoi îşi irosesc averea pentru a-şi recâştiga sănătatea.

ELBESTRIO îți propune să începi o activitate independentă și îți oferă consiliere pentru dezvoltarea ei.

Fii propriul tău șef și dezvoltă o afacere pentru tine, cu ajutorul căreia poți atinge independența financiară, poți dispune de timpul tău după cum dorești și în care să îmbini activitatea propriu-zisă cu menținerea sănătății și a unei stări de bine generală.

Desfășoară o activitate în care nu ești singur, în care ai în jurul tău o adevărată echipă care îți este devotată și nu una din care anumiți membri te subminează și încearcă să-ți ia locul și implicit să-ți reducă avantajele materiale. Această echipă îți oferă tot sprijinul de care ai nevoie deoarece succesul tău se reflectă și în avantajele lor financiare.

E timpul să-ți pui în evidență calitățile de manager cu cele altruiste, să oferi această posibilitate și celor cu care intri în contact și să construiești, la rândul tău, o echipă pe care să o indrumi spre bunăstare.

 Ești conștient de faptul că, la un moment dat, ai putea să te regăseşti în situaţii total neplăcute? Ar putea fi următoarele situații:

Probleme financiare, datorii; facturi neachitate la timp;

Lipsa economiilor pentru educația copiilor, pentru viitor sau pentru perioada de pensionare;

Lipsa timpului liber: două sau mai multe locuri de muncă sau ore suplimentare frecvente;

Lipsa timpului pentru desăvârșire în educație sau pentru exerciții fizice și întreținere personală;

Unic întreţinător al familiei;

Probleme de sănătate: oboseală și depresie, lipsa energiei; 

Lipsa oportunităţilor de dezvoltare personală sau oportunităţi de evoluţie limitate și sentimentul inutilităţii muncii depuse sau de frustrare la locul de muncă;

- Lipsa flexibilităţii a posibilităţii de a alege sau de a deține controlul și de a schimba locul de muncă.ELBESTRIO îți propune să descoperi avantajele „Marketingului în rețea”!

Marketingul în reţea cunoscut și ca MLM (Multi Level Marketing), îţi permite să obţii câştiguri financiare extraordinare datorită efectului multiplicării: lucrezi împreună cu echipa pentru a construi o afacere solidă. Marketingul în reţea înseamnă să te alături unui grup de persoane pentru a munci împreună cu un scop comun – siguranţa financiară. Muncind împreună cu alţii, energia şi realizările grupului se vor multiplica iar în final vă veţi bucura de recompensele financiare la care înainte nici nu îndrăzneaţi să visaţi.

Desfășoară o afacere de tip MLM care oferă cei 10 indicatori cheie a unui MLM de succes:

1) Produse de calitate: Compania Forever Living Products, din Statele Unite ale Americii, înființată în statul Arizona în anul 1978, produce și pune pe piață peste o sută de produse de cea mai înaltă calitate pentru sănătate și frumusețe, de la gelul extras din Aloe vera la vitamine și suplimente alimentare și până la produse de ingrijire personală. Conceptul companiei este: de la plantă, la produs, la consumator. Acest  concept se materializează prin controlul întregului proces de plantare, recoltare, transport și fabricație, referitor la calitate și la condițiile în care se realizează toate aceste etape, având în vedere că procesarea se realizează în cele mai moderne laboratoare, respectiv în „Aloe Vera of America” și în „Forever Nutraceutical”. Produsele de înaltă calitate lasă întotdeauna o impresie pozitivă de durată.

2) Oportunităţi multiple de venit: Ți se oferă oportunităţi variate de câştig, alături de avantajele unui program flexibil, full-time sau part-time, precum şi posibilitatea de a lucra de acasă. Este de dorit să te poți bucura de mai multe oportunităţi de câştig, precum împărţirea profitului sau programe stimulative.

3) Plata bonusurilor la preţ de consumator: Ca distribuitor, beneficiezi de preţuri de depozit. O companie de calitate va calcula bonusurile ce îți revin pe baza preţului de consumator.

4) Fără descurajări: Distribuitorii nu trebuie să fie descurajaţi atunci când trec printr-o perioadă cu o evoluţie mai slabă a vânzărilor. Odată devenit FBO (Forever Business Owner) există o perioadă de grație de 36 de luni pentru a depune o comandă și a păstra acel statut.

5) Fără depăşiri în reţea: Planul de Marketing te răsplătește pentru efortul depus. Atunci când persoana pe care ai sponsorizat-o, ajutând-o să-şi dezvolte afacerea, realizează un volum mare de vânzări, vei fi răsplătit și nu depăşit de aceasta.

6) Produse consumabile: Acest gen de produse te sprijină să formezi o bază de clienţi loiali, care vor cumpăra constant produsele. Un consumator activ este cheia unui MLM de succes, iar acest lucru nu se poate realiza decât cu produse consumabile

7) Suport tehnic de calitate: Compania îți oferă suport tehnic constând în seminarii de instruire, materiale informative, programe stimulative, staff competent atât la nivel local şi naţional cât şi internaţional.

8) Stabilitate financiară dovedită în timp: Graficul vânzărilor unei companii trebuie să fie o dovadă a creşterii constante, a proiectelor şi tendinţelor de viitor.

9) O experienţă de minim 5 ani în domeniu: O afacere MLM de calitate va depăşi bariera primilor 5 ani de activitate cu un management puternic, un Plan de Marketing serios, distribuitori motivaţi şi produse de calitate.

10) Prezența internațională: O companie care activează la nivel mondial dovedește capacitate de dezvoltare, siguranță și o bună calitate a produselor. Totodată presupune o activitate de mai mulți ani asupra careia te poți informa. Majoritatea companiilor care își permit să se extindă și în alte țări sunt stabile și au o vastă experiență în industria MLM.

Oriunde visezi să ajungi în viaţă, Forever este drumul extraordinar care te duce acolo unde îţi doreşti. Începând chiar la tine acasă, poţi construi o afacere care iţi oferă timpul şi banii să faci ceea ce ţi-ai dorit dintodeauna.Ce urmează?

Este momentul să te întrebi dacă Forever ți se potriveşte:
1) Consideri că poţi reprezenta o companie cu integritatea şi stabilitatea de care se bucură Forever?
2) Ar putea aceste produse să te ajute pe tine sau pe cei dragi ție?
3) Ești dispus să depui toate eforturile necesare pentru a-ți atinge scopurile?

Este momentul să te întrebi dacă ești convins că Forever poate să îți ofere următoarele:
1) Multiple posibilităţi de sporire a veniturilor?
2) Produse de înaltă calitate?
3) Produse consumabile?
4) Stabilitate financiară dovedită în timp?
5) Suport tehnic de calitate?
6) Bonusuri calculate la preţ de consumator?
7) Minim 5 ani de experienţă în domeniu?
8) Prezenţă pe piaţa internaţională?
9) Garanţia păstrării nivelului atins în planul de Marketing?

Dacă răspunsul la toate aceste întrebări este ,,DA” atunci contactează persoana care v-a prezentat oportunitatea Forever şi semnează un Formular de Înscriere sau fă înscrierea online.

Încearcă produsele, să te convingi de calitatea lor și de efectele lor benefice și apoi împărtășește cu familia, prietenii şi colegii experienţa ta. În felul acesta, ai făcut primul pas în desfășurarea acestei activități.

În curând visurile tale pot deveni realitate.
Forever Living Products a ajutat milioane de oameni să-şi împlinească visele.
Care sunt visele tale?

Oricare ar fi răspunsul Forever te poate ajuta să le împlineşti. Produsele sunt extraordinare planul de Marketing generos.picPLANUL DE MARKETING

Poziții în cadrul Planului de marketing FOREVER LIVING PRODUCTS și condiții (numărul de puncte de credit necesare) pentru atingerea acestor poziții, pe scurt:

1. Poziția în planul de marketing: NOVUS CUSTOMER

      1.1. Pentru acest nivel este necesară înregistrarea în cadrul companiei, conform formularului de înscriere, plus o comandă de minim 25 Euro + TVA. Pentru a dispune de plata ramburs comanda minimă este 50 Euro + TVA (TVA 9% pentru produsele comestibile și 19% pentru celelalte produse).

      1.2. Beneficii:

         - 15% reducere personală față de prețul de catalog (fără TVA).

 

      2. Poziția în planul de marketing: ASSISTANT SUPERVISOR (FOREVER BUSINESS OWNER - FBO)

     2.1. Puncte de credit necesare atingerii nivelului: 2 puncte credit, realizate pe parcursul a două luni calendaristice consecutive (Atenție! NU 60 zile!), prin achiziționarea de produse în nume propriu și/sau cu  noii parteneri recomandați companiei prin înscriere, din liniile sale inferioare.

      2.2. Beneficii:

      A) 35% reducere la cumpărăturie personale (doar dacă cele 2 puncte de credit sunt achiziționate în nume propriu), după atingerea nivelului;

     - B) 20% din comenzile novus customers (până aceștia ating nivelul de assistent supervisor) după atingerea nivelului de assistent supervisor, conform pct. 2.2. A.

 

      3. Poziția în planul de marketing: SUPERVISOR

     3.1. Puncte de credit necesare atingerii nivelului: 25 puncte de credit, realizate în maxim două luni calendaristice consecutive de un FBO și echipa sa, adică de el și toți cei înscriși în echipă, indiferent de generație.

      3.2. Beneficii:

        38% reducere la cumpărăturile personale;

        - 3% din cumpărăturile generate de echipa de assistant supervisors;

        - 23% din cumpărăturile făcute de novus customers.

 

      4. Poziția în planul de marketing: ASSISTANT MANAGER

    4.1. Puncte de credit necesare atingerii nivelului: 75 puncte de credit, realizate în două luni consecutive de un FBO și toți înscrișii direcți și indirecți, indiferent de generație.

      4.2. Beneficii:

        43% reducere la cumpărăturile personale;

        - 5% din cumpărăturile generate de echipa de supervisors;

        - 8% din cumpărăturile generate de echipa de assistant supervisors;

        - 28% din cumpărăturile făcute de novus customers.

 

    5. Poziția în planul de marketing: MANAGER

   5.1. Puncte de credit necesare atingerii nivelului: 120 puncte de credit, realizate în două luni consecutive de un FBO și toți înscrișii direcți și indirecți, indiferent de generație sau 150 puncte de credit, realizate în trei sau patru luni consecutive de un FBO și toți înscrișii direcți și indirecți, indiferent de generație.

    5.2. Beneficii:

      48% reducere la cumpărăturile personale;

      - 5% din cumpărăturile generate de echipa de assistant managers;

      - 10% din cumpărăturile generate de echipa de supervisors;

      - 13% din cumpărăturile generate de echipa de assistant supervisors;

      - 33% din cumpărăturile făcute de novus customers.pic1Avantajele și bonificațiile Planului de marketing FOREVER LIVING PRODUCTS:

 - Nu se percepe niciodată o taxă de înscriere sau altfel de cotizație; 

Toate bonusurile sunt calculate la preț de consumator (adică sunt calculate prin raportare la prețul maxim de vânzare a produselor);

- Nici un nivel atins în planul de marketing nu se pierde dacă nu ai nici un fel de activitate o perioadă de cel mult 36 de luni;

Nu există depășiri în rețea; 

Nu se plătește rețeaua proprie din bonusurile câștigate personal; 

Oportunitate de extindere internațională (poți să îți dezvolți afacerea în oricare din cele 158 țări din lume în care FLP funcționează oficial);

Afacerea FLP se moștenește (poziția obținută și rețeaua construite în timp, se moștenesc);

Pe lângă bonusuri, FLP îți răsplătește activitatea cu programe stimulative atractive:

- programul stimulativ de merit - prin care, dacă împreună cu toată echipa realizezi un anumit punctaj în 3 luni consecutive, firma îți plătește (în afară de bonusul aferent) leasingul la mașina sau casa pe care ți le dorești, timp de 36 de luni (400, 600 sau 800 Euro/lună);

b) excursii anuale plătite de firmă la nivel de 5 stele  (calificarea la Raliul Global și Întâlnirea Eagle Managerilor)

c) Chairman’s bonus - firma își împarte anual o parte din profitul net cu cei mai buni FBO din întreaga lume.Planul de Marketing FLP are și poziții superioare, pe care un manager le poate atinge în funcție de câți FBO sponsoritați direct ating poziția de manager:  

- SENIOR MANAGER (2 managers);

- SOARING MANAGER (5);

- SAFIR MANAGER (9);

- DIAMANT SAFIR MANAGER (17);

- DIAMANT (25);

- DUBLU DIAMANT (50);

- TRIPLU DIAMANT (75);

- CENTURION DIAMANT (100).

Aceștia, în afară de procentele de bonus prezentate mai sus, mai câștigă și un BONUS GEM din vânzările managerilor din rețeaua proprie, până la a treia generație (6% de pe prima generație de manageri + 3% de pe a doua + 2% de pe a treia).

Descrierea în întregime a planului de marketing o găsiți pe pagina:

Politicile şi Procedurile Companiei – Cod de Conduită Profesională>> AFACEREA FOREVER