>> ALOE VERA

Aloe Vera

   Sigur ați auzit, cel puțin o dată, despre Aloe vera, având în vedere că este una din cele mai comune plante din ferestrele locuințelor.

   Este o plantă medicinală „miracol”, folosită, de peste 4000 de ani de către medicii marilor civilizații ale antichității, ca remediu pentru diferite afecțiuni, fiind cunoscută și sub denumiri cum ar fi: „planta pentru arsuri”, „vindecătorul tăcut” etc. Cred că toți își amintesc, de asemenea, că era „medicamentul la purtător” al bunicilor noastre, cu care oblojeau rănile, arsurile, iritațiile, „bubele” dar și durerile în gât, durerile de stomac și altele.

    Tot din antichitate este cunoscută și capacitatea acestei plante de a ajuta la menținerea frumuseții și a tonusului organismului, dovadă fiind faptul că în sanscrită numele pantru planta Aloe vera este Kumari, care se traduce prin cuvântul „prințesă”.

Sucul extras din „planta miracol” Aloe vera prezintă următoarele caracteristici:

-principalele sale calități sunt calmarea, răcorirea și hidratarea;

-este extrem de bogat în aminoacizi, vitamine (A, C, E, B1, B2, B3, B6, B12 și acid folic) și minerale (calciu, magneziu, zinc, fier, seleniu și potasiu), fiind unul dintre cele mai eficiente produse curative naturale;

-conține aminoacizi, zaharuri, enzime, acizi grași, lignină, saponine, acid salicilic și antrachinone cum ar fi aloina și emodina, acestea din urmă, în stare pură, fiind laxtive foarte puternice;

-conține multe polizaharide care stimulează imunitatea oferind sistemului imunitar posibilitatea să funcționeze în condiții normale;

-poate ajuta la consolidarea digestiei și detoxifierea organismului în mod natural;

-poate încetini escaladarea inflamțiilor și poate ajuta organismul să prevină și să combată aceste afecțiuni;

-poate ameliora inflamația apărută pe piele și poate să îmbunătățească procentul de colagen și de acid hialuronic pentru a întări pielea.

   Forever Living Products extrage în mod ultra eficient substanța de bază din frunzele plantei de Aloe vera, o stabilizează și îmbuteliază, rezultând gelul de Aloe vera care are proprietăți identice cu cele ale sucului natural din plantă.

Citeste mai mult

 >> ALOE VERA